SINT & KERST MET STEK

Bestel snel je Sinterklaasavondpakket!

LEKKERS VOOR DE FEESTDAGEN

HEERLIJK AVONDJE

We kunnen nog niet met zekerheid zeggen hoe de feestdagen eruit gaan zien. We hopen natuurlijk op een eettafel vol familie of vrienden, maar misschien wordt het een kleiner clubje. Maar een ding is wel zeker, we gaan uitgebreid en lekker eten en drinken!

Zo lang de horeca lockdown duurt, blijven wij koken zodat jullie thuis lekker kunnen eten. Ook met de feestdagen duiken we de keuken in.

Pakjesavond

Voor Sinterklaasavond hebben we een pakket bedacht met snoepgoed voor bij de thee, lekkere dingen voor bij de borrel en soepje om af te sluiten. Kun jij focussen op je surprise en je schoonouders.

Kerstmis

Met de kerstdagen pakken we uit met een origineel 4-gangen diner, dat je kunt uitbreiden met kaas naar 5-gangen en een mooi wijnarrangement. Wij doen het zware werk, jij maakt het af en zet een geweldig diner op tafel.

We verheugen ons op knusse en lekkere feestdagen met elkaar. Wil je zeker zijn van een diner? Reserveer dan alvast je pakket voor de feestdagen. Op is op!

Biologisch, lokaal, huisgemaakt

Bij Stek maken we alles zelf. Ieder sausje, kruimpje en je koekje bij je koffie. Dat vinden we leuk, lekker en zo verspillen we zo min mogelijk! Ons vlees en eieren komen van de duurzame Lindenhoff boerderij. Ons brood komt van het Bakhuys en is 100% biologisch.