WERKEN MET STEK

EXPERTS IN GASTVRIJHEID

Gastvrijheid of hospitality is voor ons de overkoepelende term voor horeca, gezelligheid, voor culinaire zaken. Het is niet eén ding maar een breed begrip. Je komt op heel veel plekken in aanraking met gastvrijheid. Natuurlijk in hotels, restaurants en cafés, maar ook in winkels, op je werk in de bedrijfskantine of op de sportclub. Overal waar je waar te gast bent, of waar sprake is van een customer experience. Dit is het domein waarin wij graag opereren. We geven gastrvrijheid-advies in de breedste zin van het woord.

Koffie
WE BIEDEN ONDERSTEUNING BIJ:
 • Review van businessplan & financiële analyse

 • Financieringsaanvraag

 • Zoektocht naar locatie

 • Concept & menu-onwikkeling

 • Inrichting & routing van je zaak en keuken

 • Personeel & team

 • Way of working & handboeken

 • HACCP management

STARTEN MET STEK

Een eigen koffiezaak of lunchroom is iets waar veel mensen van dromen. En terecht want het is geweldig, een eigen zaak. Je ziet een behoefte in je buurt, je hebt een gaaf concept in gedachten. Dat is mooi, maar er zitten nog veel stappen tussen een goed idee en een operationele zaak. Gebruik onze kennis & ervaring voor het starten van jouw zaak. Zo ga je sneller en bespaar je leergeld. Niet zelf het wiel uitvinden, maar samen meteen de juiste stappen zetten.

De bouwfase is uitdagend en leuk, maar vraagt ook veel van je als ondernemer. Een stevig businessplan met financiële onderbouwing. Een financieringsaanvraag, het vinden van een geschikte locatie, vergunningstrajecten. En later inrichting, routing, personeelswerving, leveranciers. We ondersteunen je graag tijdens dit belangrijke proces. Het proces van jouw plan naar een fysieke zaak, een gastvrije klantervaring en een kloppende menukaart; we zorgen er met jou voor dat het meteen goed staat. Samen vertalen we je visie en waarden naar een concrete horecapropositie en alles wat daarbij komt kijken.

We hebben meerdere horecazaken en vakantiehuisjes gerealiseerd. We hebben concepten bedacht en bijgeschaafd. Er zijn fouten gemaakt en weer herstelt. We werden steeds efficiënter en winstgevender. We hebben teams gebouwd. Er zijn brandjes geblust, crises bezworen, we hebben de pandemie overleefd. We kennen de weg bij veel instanties, de gemeente. Er is een groot netwerk met fijne partners. Kortom, veel waardevolle bagage. Super handig om het fundament van je zaak in eén keer stevig neer te zetten. Geen beginnersfouten of leergeld, hoe fijn is dat!

BOOM MET STEK

Je eigen zaak is romantisch, vaak een droom die uitkomt. Heerlijk, eigen baas! Maar het kan ook eenzaam zijn, er zijn ook de minder leuke aspecten van het ondernemerschap. Het is niet gek als je overweldigd voelt door alles wat erbij komt kijken. En het is ook niet raar als sommige elementen van je bedrijfsvoering niet je sterkste kant zijn. Het is super waardevol om te kunnen sparren met ervaren horeca-ondernemers.

Het horecalandschap is momenteel in beweging, er zijn veel ontwikkelingen die ons vak uitdagend maken, zeker voor de kleinere ondernemers. Prijsstijgingen, personeelsschaarste en corona-erfenissen om er een aantal te noemen. Steeds meer grote horecagroepen domineren de markt, terwijl de kleinere, authentieke, passievolle ondernemers onze branche zoveel extra jeu geven. Deze ondernemers worden meestal niet gesteund door een hoofdkantoor en genieten geen schaalvoordelen.

Wij zijn we er om met je te bomen over je zaak. Gebruik ons als klankbord, stel ons de vragen waar je steeds op vastloopt. Laat ons meekijken op de vlakken waar je minder goed in bent. We kunnen met je meekijken naar je cijfers. Of je helpen op het gebied van regelgeving. We kunnen een plan maken om je reviews te verbeteren of je helpen met je social media strategie. We zijn er om je te ondersteunen op al die vlakken.

HOE WERKT HET?

In een kennismakingsgesprek komen we tot de kern van je uitdaging. Op basis daarvan plannen we een vervolg. Het kan zijn dat we je in eén sessie goed kunnen helpen, soms is het zinvol om een uitgebreider plan te maken om jouw uitdaging het hoofd te bieden. Je kunt ook een boom-abonnement afsluiten. Dan plannen we een jaar lang maandelijks een sessie, waarin we de lopende zaken bespreken en je ondersteunen bij de uitvoering van je plannen.

WE BIEDEN ONDERSTEUNING BIJ:
 • Administratie & grip op cijfers

 • Inkoop & leverancier management

 • Concept aanpassingen

 • Marketing & social media

 • Reviews & verbetering van ratings

 • Personeelswerving & HR zaken

 • Way of working & handboeken

 • Persoonlijke begeleiding & coaching