ONS VERHAAL

PERSOONLIJK – BEWUST – LIEFDE VOOR ETEN

Over stek en onze visie op eten

In 2014 hebben wij, H & Lot, onze kantoorbanen opgezegd om aan de slag te gaan met onze food droom. We houden van eten & koken, zorgen voor mensen, koffie (decaf voor Lot), speciaal bier, wijn en croissants. Zijn we niet bij Stek, dan zijn we thuis met onze mannen en kindjes of we zijn ergens, lekker of niet, inspiratie aan het op doen.

Stek is sinds 2014 een knusse plek in Oost. Een persoonlijke zaak waar iedereen zich thuis voelt. Ons vaste team maakt graag een praatje met je. We nemen ontbijt en lunch heel serieus en dat zie en proef je.

Natuurlijk houden we van lekker eten & drinken. Ook zijn we voortdurend bezig met bewust en beter eten. Daarom werken we uitsluitend met mooie, echte producten. En uitsluitend met goede leveranciers, zoveel mogelijk uit Amsterdam en omgeving. Daarnaast dagen we onszelf uit om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. We maken alles zelf, sauzen, chutney’s en jams, de koekjes bij de koffie. Dat vinden we leuk en lekker. Dus bij ons geen bewerkt voedsel en veel minder voedselverspilling.

ONZE Leveranciers

Ons vlees en de eieren kopen we de Lindenhoff. Worst kopen we bij Brandt en Levie. Samen met Spot on Coffee Roasters hebben we onze eigen koffie Blend samengesteld. Het brood dat we gebruiken is biologisch en komt van het Bakhuys. De lekkerste kazen halen we bij Erik’s Delicatessen.